Eiendomsdetaljer

Nydelig landsbyhus meget pent renovert. - Piskokefalo Sitia

  • LH422_3

Eiendom ID : L422

SOLGT NA - Renovert landsbyhus
- - - -0 Bedroom0 Bad0 Garasje Utskrift

Dette landsbyhuset er blitt vakkert restaurert i 2003 fra to separate hus.

Boligen på 150m2 har store og luftige rom.

Stuen er stor og romslig med peis i det ene hjørne. En steinbue fører inn til et elegant fullt utstyrt kjøkken. Boligen har to doble soverom hvorav det ene er en-suite med en stor dusjnisje. Det er i tillegg et bad med dusjkabinett. Alle rom har A/C.

 

Boligen holder en god kvalitet og er stilfullt møblert. Alle møbler, hvitevarer + vaskemaskin og tørketrommel følger boligen.

Huset har en privat gårdsplass og en stor solterrasse med pergola som gir skygge.

 

Denne eiendommen er ideell som  feriebolig eller permanent bolig i et rolig og uberørt område. Denne delen av Sitia, Piskokefalo, har tavernaer, cafenions, minimarkeder og et bakeri.

Sitia har en befolkning på rundt 9000. Mange av de eldre gatene har trapper og smale smug som fører opp til restene av den venetianske festningen og bymurene og deretter ned til den vakre sjøen. Her ligger en bred strandpromenade med tavernaer, barer og kafeer som skaper en livlig atmosfære. På en søndag morgen kan du møte på nesten hele landsbybefolkningen oppdresset ute på tur frem og tilbake på strandpromenaden for å hilse på naboer, venner og familie.

På den ene siden av Sitia ligger fergekaien og «Roman fish tanks» som nå er hjem for flere fuglearter som pelikaner, ender og hegre. På andre siden ligger sandstrendene. Byen har et godt utvalg av butikker, supermarkeder, tavernaer, barer, to kinoer, et arkeologisk museum og et folkemuseum.

 

Nesten daglig går det ferge fra Sitia til Agios Nikolaos, andre greske øyer inkludert Rhodos. Sitia har en flyplass med regelmessige avganger til Athen, dette skal med tid bli en internasjonal flyplass.

Øst for Sitia ligger flere interessante landsbyer og flere lange sandstrender.

Fasiliteter

Lignende boliger